À la carte


20.8-5.11.2025
ALKURUOAT
Toast skagen 19/ 25
Salutorgetin perinteinen Toast Skagen, katkarapuja ja siianmätiä
Härkätartar 18
Härkätartar, tryffelimajoneesilla ja rapealla patonkilla
Hummeribisque 20
Hummeribisque, valkosipuligrissiniä
Pintahiillostettua tonnikalaa 20
Pintahiillostettua tonnikalaa, sitrusmarinoitua fenkolia ja wasabi-inkivääri kreemiä
Metsäsieni Vol-au-vent 17
Metsäsieni Vol-au-vent ja Gruyère juustoa
Stracciatellaa 19
Stracciatellaa viikunalla, pähkinällä ja paprikapestolla 19
PÄÄRUOKIA
Merianturaa meuniere 18/100g
Merianturaa, ruskistettua voita sekä kaprista ja persiljaa, grillattua sitruunaa ja perunaa
Haukiwallenberg 26
Muhennettuja herneitä ja rapukastiketta
Paistettuja muikkuja 23
Puikulaperunapyreetä ja ruskistettua voita
Paistettua nieriää 34
Paistettua nieriää, krossiperunaa ja rapukastiketta
Ankanrintaa 38
Ankanrintaa, rilletteä, kurpitsapyreetä ja shalottikastiketta
Poron ulkofilettä 46
Poron ulkofilettä, palsternakkapyreetä ja punaviini-mustaherukkakastiketta
Tryffeli cacio e pepe 26
Linguine-pastaa, 30kk kypsytettyä parmesaania, tryffeliä ja parmesansipsi
Salutorgetin hampurilainen 25
Briossisämpylä, dijoneesia, valkoista cheddaria ja talon ranskalaiset
Salutorgetin kermainen lohikeitto 26
JUUSTOT
Juustolajitelma 13
+ tryffelihunaja 5€
JÄLKIRUOAT
Suklaakakku “mud cake” 13
Vadelmaa ja valkosuklaajäätelöä
Kurpitsapiirakka 13
Kurpitsapiirakkaa ja pistaasijäätelöä
Omenaparfait 14
Omenaparfait, suolakinuskikastiketta ja mantelikrokanttia
Coupe Salutorget 11
Vadelma-granaattiomenasorbettia ja Moscatoa
Petit fours 10
*Pidätämme oikeuden muutoksiin. Lisätietoa allergisoivista ruoka-aineista henkilökunnaltamme.